woensdag 3 april 2013

Winfried en Angélique


Na een telefonisch en persoonlijke kennismaking met Winfried & Angélique werd me al snel duidelijk dat zij niet alleen zeer professioneel zijn maar ook heel open en sympathiek. En hoewel dat volledig los van elkaar staat ben ik vooral opgetogen dat er nu ook professionals mee gaan werken aan het project.


Het doel van mijn verhaal wordt duidelijk door tegenstelling. Als je, zoals ik, een verhaal wilt vertellen over passie dan gaat het ook over succes. En succes hebben Winfried & Angélique. Al op zeer jonge leeftijd wist Winfried dat hij goochelaar wilde worden. Vier jaar was hij toen hij zijn eerste goocheldoos kreeg. Toen hij op zijn zesde verjaardag een echte hobby van zijn ouders mocht kiezen, koos hij voor goochelen. Zijn vader belde met de TV show 'Ren Je Rot' en zei dat zijn zoontje alleen maar met goochelen bezig is. Via deze show kwam Winfried in contact met Richard Ross wat een sneeuwbaleffect inleidde.In december ben ik  bij het duo gaan fotograferen in Ponypark Slagharen. Tijdens de wintereditie van dit pretpark staan zij hier twee en soms drie shows per dag op te voeren. In een grote circustent. Het is een aaneenschakeling van spectaculaire acts die in een hoog tempo voorbij komen. Gelukkig ben ik langere tijd aanwezig zodat ik van meerdere kanten kan fotograferen.

Het duo en meewerkende team geeft mij alle vrijheid die je maar kan wensen. Naast Winfried & Angelique doet Vera Hummel een trapeze act. Backstage werkt Tommy Netten zich uit de naad om alle attributen op de juiste plek te krijgen (wat elke keer weer lukt), tot slot heeft Ellemieke Janssen eveneens een verrassende rol in deze show.


Er gaat een droom in vervulling als het duo groen licht krijgt voor nog meer shows in Slagharen. Tijdens het gehele seizoen zullen Winfried & Angélique te zien zijn in het pretpark. Ik denk dat ik binnenkort nog maar eens langs ga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten