dinsdag 23 april 2013

Justin Case

Justin Case

Justin Case zal u en uw gasten begoochelen, amuseren maar vooral entertainen.

Justin richt zich niet alleen op goochelen maar wil zich als entertainer en presentator vestigen waarbij hij zijn magie gebruikt als onderdeel.

Eerst kennismaking per mail: Beste meneer Wiekens, het lijkt me een leuk idee en ik wil graag aan dit project meewerken.
Eerste kennismaking persoonlijk sprak Justin mij nog steeds met u en meneer aan.
Laten we elkaar alsjeblieft tutoyeren Justin. langzamerhand begin het te lukken.

Het klikte meteen tussen Justin en mij. Deze jongen jongen is heel duidelijk over wat hij wil doen met zijn magiekunsten. "Ik ben geen goochelaar met een toneelshow, ik wil graag mensen entertainen".  “Ik wil Nederland laten zien dat goochelen iets heel anders is. In Amerika zijn mensen actief als Justin Flom en Justin Kredible. Jonge, hippe goochelaars die in vrijetijdskleding een leuke act neerzetten. Met grappen tussendoor, een verhaal. Zo kan het ook. Zo wil ik het.”

Voorlopig treed Justin op kleine schaal op. Volgend jaar gaat hij studeren in Eindhoven waar hij wellicht aan zijn netwerk zal werken. Zoals hij nu met enige regelmaat op zijn eigen school optreed, zal hij dat ook wel gaan promoten op zijn vervolgopleiding.

Justin in interessant voor het boek omdat ik graag een divers beeld wil laten zien. Omdat hij nog beginnend is geeft het een mooie weergave van het proces wat je kan volgen. Ik heb Justin gefotografeerd op zijn school waar hij de presentatie mocht doen tijdens een dictee avond. Met een zaal vol ouders en scholieren schroomt hij niet om een show weg te zetten.
Met een kwinkslag naar de grootmeesters weet hij het publiek te vermaken.  Thuis oefent hij zijn routine op zijn familie. Geen opmerkingen:

Een reactie posten